Barbecue

Vanaf 25 personen

BARBECUE

Bij Ateljee 94 zijn de barbecue formules steeds all-in formules.
Dit wil zeggen dat jullie samen met jullie gasten zoveel eten als jullie wensen.
Ook borden en bestekken worden door ons meegebracht en vuil terug meegenomen.

Eens ter plaatse stellen we de barbecue en het groentebuffet op een vooraf afgesproken plaats op.
Wij voorzien een ruim assortiment van vlees en eventueel vis dat we gekoeld meebrengen.
Wij bakken à la minute vlees en vis naar de wens van de gasten, het overige blijft gekoeld in speciale koelboxen.
De gasten nemen eerst groentjes en komen dan aan het barbecuevuur hun keuze maken.

De gerechten die we bereiden worden gemaakt met 1° keus grondstoffen, zowel het vlees als de vis,
alsook de dagverse groentjes en de huisbereide sauzen.

Winterbarbecue

Bij Ateljee94 is de barbecue formule steeds een all-in formule. Dit wil zeggen dat jullie samen met jullie
gasten eten zoveel jullie wensen. Ook borden en bestekken worden door ons meegebracht.
Eens ter plaatse stellen we de barbecue en het groentebuffet, op een vooraf afgesproken plaats en tijdstip, op.
Wij voorzien een ruim assortiment van vlees en eventueel vis dat we gekoeld meebrengen.
Wij bakken à la minute vlees en vis naar de wens van de gasten, het overige blijft gekoeld in speciale koelboxen.
Bij een winterbarbecue voorzien wij minder koude groentjes en een assortiment van warme groentjes.

De gerechten die we bereiden worden gemaakt met 1° keus grondstoffen, zowel het vlees als de vis,
alsook de dagverse groentjes en huisbereide sauzen.
Jullie kunnen kiezen uit een barbecue “Bon Vivant” , “Culinair” of “Romana” ,
voor de kleinsten is er de barbecue “Junior”

Bij een winterbarbecue zijn we natuurlijk afhankelijk van het weer. Daarom voorzien we steeds een extra
“keukentent” waaronder we kunnen bakken. Ook verwarming en verlichting is in deze tent(en) voorzien.
De extra kost van deze tent varieert van 95€ tot 295 €, naargelang het aantal personen.

BARBECUE CLASSIC

De barbecue Classic is onze basis formule, meer gericht naar grotere groepen.
Het assortiment bestaat het uit; barbecue worst, witte worst, chipolata, kippen saté, varkens saté, souvlaki,
gegrilde kipfilet, kotelet gemarineerd en spare-ribs.

Vis is in deze formule een supplement; wij presenteren tongfilet, kabeljauwhaasje of zalmfilet.
Er is ook een scampi supplement, dit zijn scampi brochettes (4 scampi) met kruidenboter of gemarineerde scampi’s.

Het groentebuffet bestaat uit slamix, tomaat met dressing, wortel-, komkommer-, en platteland salade, witte
kool met rozijntjes, prinsesboontjes, pasta van het huis, Italiaanse pasta en aardappel salade.

De koude sauzen bij het buffet zijn cocktail-, barbecue- en tartaarsaus.

Het broodassortiment presenteren we in een broodkorf en bestaat uit stokbrood en mini broodjes.

Barbecue Classic
Barbecue Classic met vis
Barbecue Junior

BARBECUE BON VIVANT

Bij de barbecue “Bon vivant” bestaat het vleesassortiment uit;
gegrilde kipfilet, gemarineerde kotelet, kippensaté, varkenssaté, souvlaki,
chipolata, barbecueworst, witte worst, spareribs en spek.

In deze formule is vis een supplement. Wij presenteren tongfilet, kabeljauwhaasje en zalmfilet.
Ook scampi brochettes met kruidenboter zijn een supplement.

Het groentebuffet bestaat uit slamix, tomaat met dressing, wortel-, komkommer-, en koolsalade,
seizoen salade, rijst of couscous en pastasalade.

De aardappelgerechtjes zijn aardappelsalade bij het groentebuffet en op het vuur gekruide bakpatatjes.

De koude sauzen bij het buffet zijn cocktail, barbecue en tartaarsaus; op het vuur warme saus van de chef.

Het broodassortiment presenteren we in een broodkorf en bestaat uit barbecuebrood en stokbrood.

Barbecue Bon Vivant
Barbecue Bon Vivant met vis
Barbecue Junior

BARBECUE CULINAIR

De barbecue “Culinair” is net dat ietsje meer.

Het assortiment bestaat het uit; rum steak, gegrilde kipfilet, gemarineerde lamskoteletjes,
gemarineerd speenvarken, spiesje van varkenshaasje, kippensaté, souvlaki,
chipolata, barbecueworst, witte worst, spare-ribs en spek.

Vis is in deze formule geen supplement; wij presenteren tongfilet, kabeljauwhaasje en zalmfilet.
Enkel scampi brochettes met kruidenboter zijn een supplement.

Het groentebuffet bestaat uit slamix, tomaat met dressing, wortel-, komkommer-, en koolsalade,
seizoen salade, rijst of taboulé en pastasalade.

De aardappelgerechtjes zijn aardappelsalade bij het groentebuffet en op het vuur gekruide bakpatatjes.

De koude sauzen bij het buffet zijn cocktail, barbecue en tartaarsaus; op het vuur warme saus van de chef.

Het broodassortiment presenteren we in een broodkorf en bestaat uit barbecuebrood, stokbrood,
mini broodjes en artisanale broodjes.

Barbecue Culinair
Barbecue Junior
Supplement scampi

BARBECUE ROMANA

De barbecue Romana is voor de liefhebbers van meer show-cooking aan het vuur.

Bij deze formule bakken we het vlees en de vis in grote stukken op het barbecuevuur.

Het assortiment vlees bestaat dan uit; Filet pure of côte a ‘los van Belgisch wit-blauw, lamskroon gemarineerd,
carré van Duroc varken, kipfilet van maïskippen en barbecue worstjes.
Het assortiment vis bestaat uit; Op vel gebakken zalmfilet of kabeljauwfilet en scampi’s.

Het groentebuffet bestaat uit Griekse pasta met groene kruiden en olijven, couscous salade, pasta pesto met
rucola en Parmezaanschilfers, tomatensalade met rode ajuin, koolsalade, rijkelijke salade met bieslook dressing,
aardappelsalade, gegrilde zuiderse groentjes & gebakken aardappeltjes
Huisgemaakte tzatziki saus, tartaar, cocktailsaus en barbecue saus.

Op het barbecuevuur serveren we een vissaus en een vleessaus naar keuze van de chef.

Het broodassortiment presenteren we in een broodkorf en bestaat uit barbecuebrood, stokbrood,
mini broodjes en artisanale broodjes.

Barbecue Romana
Barbecue Junior