Koud & warm buffet
Vanaf 25 personen
KOUD BUFFET
- Gebakken Zalmfilet
- Tomaatjes gevuld met tonijnsalade
- Serrano ham met meloen
- Spiesjes van kipfilet met ananas garnituur
- Carpaccio van gerookte kalkoenfilet
- Carpaccio van Rosbief met truffel dressing
Gevulde roomeitjes, groentebuffet, aardappel – en pastasalade, cocktail- en tartaarsaus
Broodassortiment van zachte en krokante mini broodjes, stokbrood en botertjes
Alles gepresenteerd in een broodkorf
WARM BUFFET
2 vleesgerechten en 1 visgerecht met aangepaste saus
Jullie hebben gekozen voor volgende gerechten
- Kalkoentournedos met Champignonroom saus
- Varkens haasje met Pepersaus
- Kabeljauwhaasje met preiroom
2 soorten seizoengroentjes
- Boontjes met spek
- Mix van lentengroentjes
2 soorten aardappelgerechten
- Ovenaardappeltjes
- Aardappelgratin
Koud & Warm buffet
Inclusief borden en bestekken (Voor dit event voorzien we 2 borden pp)
inclusief de nodige buffet materialen

