Koud & warm buffet

KOUD BUFFET

  • Gebakken Zalmfilet
  • Tomaatjes gevuld met tonijnsalade
  • Serrano ham met meloen
  • Spiesjes van kipfilet met ananas garnituur
  • Carpaccio van gerookte kalkoenfilet
  • Carpaccio van Rosbief met truffel dressing

Gevulde roomeitjes, groentebuffet, aardappel – en pastasalade, cocktail- en tartaarsaus
Broodassortiment van zachte en krokante mini broodjes, stokbrood en botertjes
Alles gepresenteerd in een broodkorf

WARM BUFFET

2 vleesgerechten en 1 visgerecht met aangepaste saus

Jullie hebben gekozen voor volgende gerechten

  • Kalkoentournedos met Champignonroom saus
  • Varkens haasje met Pepersaus
  • Kabeljauwhaasje met preiroom

2 soorten seizoengroentjes

  • Boontjes met spek 
  • Mix van lentengroentjes

2 soorten aardappelgerechten

  • Ovenaardappeltjes
  • Aardappelgratin

Koud & Warm buffet

Inclusief borden en bestekken (Voor dit event voorzien we 2 borden pp)
inclusief de nodige buffet materialen