Over ons

Wie zijn wij?

Ateljee 94, inmiddels een begrip in Oudsbergen en omstreken, is een kwalitatief hoogstaande slagerij, traiteur en delicatessenwinkel.

Wij zijn een ambachtelijke slagerij met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond. Jarenlange ervaring en pionieren resulteren in het huidige assortiment. We hangen het vlees af op een traditionele manier, waardoor het verzacht en smaakvoller wordt (dry ageing).

Wij bieden kwalitiatief hoogwaardig vlees, zoals wagyu- en Rubia Gallega-rund, ternera, Iberisch varken, Spaans zuiglam, wild, Bresse-gevogelte en verse truffels. Waarbij onze filosofie luidt: concessieloos van het goede, het beste, met de nadruk op smaak!

Onze professionele chefs bereiden in onze open keuken op hoog niveau amuses, voor- en hoofdgerechten, groenten en garnituren, voor zowel de carnivoor, de visliefhebber als de vegetariër. De mediterrane keuken is hierbij de rode draad. Rechtstreekse import van delicatessen en verschillende wijnen maken het assortiment compleet. Persoonlijke aandacht en uitgebreid advies aan onze klanten staan centraal.